Dualis lage temperatuur

Rookkanaal voor condensatie-gasketels

Het Dualis lage temperatuur gamma is geschikt voor alle soorten laagtemperatuur- of hoogrendementsketels voor huishoudelijk gas. Dit gamma werkt in concentrische modus: de luchttoevoer en de rookgasafvoer zijn gekoppeld.

De elementen van deze reeks zijn gemakkelijk in elkaar te passen en het systeem wordt afgedicht met een dubbele lipafdichting.

Poujoulat - Grey Configuration
CONFIGURATIES

Nieuw of renovatie
Verticale of horizontale terminal,
Binnen gebouwen

Poujoulat - Grey Performance
ENERGIE RENDEMENT

Optimaliseert de prestaties van uw ketel

Poujoulat - Grey Personalisation
PERSONALISATIE

Verticale dakdoorvoeren verkrijgbaar in 8 kleuren

Gedetailleerde beschrijving

Het complete assortiment accessoires maakt elke installatie mogelijk vanaf de aansluiting op de ketel tot aan de buitenkant van het gebouw.

De dak- of muurdoorvoer (rookgasafvoer / luchttoevoer) kan verticaal op het dak of horizontaal op de gevel worden geplaatst, afhankelijk van de configuratie van uw installatie. Hij is verkrijgbaar in 8 kleuren, zodat hij een integrerend deel van uw huis uitmaakt.

Dit gamma optimaliseert de prestaties van uw verwarmingstoestel en vermindert uw energieverbruik. Het beantwoordt aan de doelstellingen van de nieuwe thermische regelgeving (RT 2005, RT 2012, BBC), die erop gericht is de algemene thermische prestaties van woningen te verbeteren.

Normalisering en garantie

Dualis Lage Temperatuur heeft het CERIC-label gekregen van het CERIC-laboratorium, de Europese referentie op het gebied van schoorstenen en duurzame energie. Het CERIC-label bevestigt dat het product door het CERIC-laboratorium is getest en gevalideerd op niveaus die de huidige regelgeving overtreffen.

De oplossingen van Cheminées Poujoulat, die erkend zijn voor hun kwaliteit en hun vermogen om de werking van hun toestellen te optimaliseren, worden aanbevolen door de grootste Europese fabrikanten.
Alle producten voldoen aan de Franse en Europese normen en genieten een garantie van tien jaar.

Poujoulat - le plus poujoulat NL

PERFECTE AFDICHTING VAN HET SYSTEEM

VERTICALE OF HORIZONTALE MONTAGE

CONCENTRISCHE WERKING

Voorbeeld van een installatie

Technische kenmerken

  • Aluminium is bestand tegen rooktemperaturen tot 160°C
  • Installatie door eenvoudig in elkaar schuiven

CONCENTRISCH KANAAL

  • Binnenkanaal: rookgas- en condensaatafvoer
  • Ringvormige ruimte: toevoer van verbrandingslucht naar het toestel.
  • Assemblage door eenvoudig in elkaar schuiven

Installatie en onderhoud

De installatie van uw schoorsteenkanaal moet worden uitgevoerd door vakmensen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant van uw verwarmingstoestel.

Onze aanbevelingen