CAT-SCHOOL

Opleiding: een belangrijke troef voor ontwikkeling

In Terborg beschikt Poujoulat BV over een opleidingscentrum waar er elk jaar verschillende professionele installateurs en voorschrijvers worden ontvangen.

De zaal voor praktische montages is perfect beveiligd en geschikt voor montages van de meeste productgamma’s in een reële situatie, met de mogelijkheid om een verwarmingsapparaat te laten werken.

De vergaderzaal met een capaciteit van 15 personen is uitgerust met moderne audiovisuele middelen voor duidelijke en aantrekkelijke presentaties.

De opleidingen van Poujoulat worden georganiseerd in modules die zijn aangepast aan de beroepssectoren van onze professionele klanten en gaan zowel over de Nederlandse en Europese normatieve aspecten als de commerciële en technische aspecten van de gamma’s van Poujoulat.

Ze zijn gericht op het overdragen van de expertise van Poujoulat aan onze partners, promotors, installateurs en verdelers, en dit ten bate van de gebruikers.

Bent u zelfstandige en geïnteresseerd in een opleiding van Poujoulat? Neem contact op met ons: info@poujoulat.nl.

Wenst u meer informatie over onze opleidingen ?

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

De op dit formulier verzamelde gegevens worden door POUJOULAT SA, BP 01 – 79270 Saint Symphorien, in een geautomatiseerd bestand opgenomen met het oog op de verwerking van uw verzoek.
Deze gegevens kunnen in dit verband worden doorgegeven aan onze verschillende interne diensten.

De verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan personen buiten het bedrijf POUJOULAT.

Zij zullen worden bewaard voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van uw toestemming.

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op overdraagbaarheid, toegang, wissen, rectificatie van uw gegevens, beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via : dpo@poujoulat.fr.