Condensor

Een rookkanaal aansluiten of voeren voor multi-brandstof ketels

Het Condensor schoorsteenkanaal is de perfecte oplossing voor de afvoer van rook van alle soorten ketels (gas, stookolie, hout, houtpellets, enz.). Het kan worden gebruikt om een aansluitend rookkanaal te maken of om een recht gemetseld rookkanaal (met rookgastemperaturen lager dan 450°C) van rookgasafvoerkanalen te voorzien.

De elementen zijn conisch op conisch gemonteerd, wat een perfecte afdichting en een optimale werking van uw toestel garandeert.

Poujoulat - Grey Configuration
CONFIGURATIES

In nieuwe of bestaande woningen
Binnen of buiten een gebouw, in een gemetseld kanaal

Poujoulat - Grey Performance
ENERGIE RENDEMENT

Draagt bij tot de efficiëntie en het rendement van verwarmingsketels

Poujoulat - Grey Personalisation
PERSONALISATIE

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Meerwaarde 30%

Gedetailleerde beschrijving

Zowel bij de creatie als bij de renovatie, voor elk project is er een Poujoulat oplossing. Deze reeks kan zowel binnen als buiten collectieve woningen worden geïnstalleerd.

Condensorkanalen optimaliseren de prestaties van verwarmingstoestellen en verminderen het energieverbruik.

Poujoulat biedt verschillende afwerkingen aan (glanzend roestvrij staal, RAL-kleuren, enz.) om zich zo goed mogelijk aan te passen aan de architectuur van het gebouw.

Normalisering en garantie

Condensor heeft het CERIC-label gekregen van het CERIC-laboratorium, de Europese referentie op het gebied van schoorstenen en duurzame energie. Het CERIC-label bevestigt dat het product door het CERIC-laboratorium is getest en gevalideerd op niveaus die de huidige regelgeving overtreffen.

De kwaliteit van Cheminées Poujoulat wordt erkend en aanbevolen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingstoestellen.
Alle producten voldoen aan de Franse en Europese normen en genieten een garantie van tien jaar.

Poujoulat - le plus poujoulat NL

Perfecte dichtheid

Dakoverschrijding van 3 meter

Verzorgde esthetiek

Voorbeeld van een installatie

Technische kenmerken

  • Beschikbare diameters van 80 tot 600 mm

De Condensor reeks is vervaardigd uit 316L roestvrij staal en werd ononderbroken lasergelast.

Installatie en onderhoud

De voorschriften bepalen dat starre metalen composiet schoorstenen op een minimale veiligheidsafstand van 8 cm van brandbare materialen moeten worden geïnstalleerd.

De installatie van uw schoorsteenkanaal moet worden uitgevoerd door vakmensen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant van uw verwarmingstoestel.

Volgens de voorschriften moeten schoorstenen twee keer per jaar worden geveegd, met een minimum van één keer tijdens de stookperiode.

Onze aanbevelingen