Uw Poujoulat oplossing

Hout > Inzethaard/Haard > Voeren > In afwachting

Kitinox

Systeem voor insert/haard op hout

Uw configuratie omvat een Kitinox enkelwandig rookkanaal. Het Kitinox rookkanaal is zijdelings en verticaal verstelbaar om de aansluiting van uw schoorsteen te vergemakkelijken. Kitinox is gemaakt van roestvrij staal en continu gelast, en garandeert optimale veiligheid voor uw installatie.

Een hoge aansluiting maakt aanpassing aan de bestaande schoorsteen mogelijk (aansluiting op geïsoleerd rookkanaal, aansluiting op starre of flexibele voering).

Productgegevens

Poujoulat - Kitinox 1

Kitinox aansluitingskanaal

Belangrijk: Deze configuratie is slechts een simulatie, afhankelijk van de opgegeven technische situatie.

Ik zou graag meer informatie ontvangen over deze oplossing:

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

De op dit formulier verzamelde gegevens worden door POUJOULAT SA, BP 01 – 79270 Saint Symphorien, in een geautomatiseerd bestand opgenomen met het oog op de verwerking van uw verzoek.
Deze gegevens kunnen in dit verband worden doorgegeven aan onze verschillende interne diensten.

De verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan personen buiten het bedrijf POUJOULAT.

Zij zullen worden bewaard voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van uw toestemming.

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op overdraagbaarheid, toegang, wissen, rectificatie van uw gegevens, beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via : dpo@poujoulat.fr.