Rookafzuigers: antiterugslag systeem

05/11/2019 - Advies

Talrijke factoren kunnen de kwaliteit van de schoorsteentrek beïnvloeden en de goede werking van de schouw verhinderen: beschadiging van oude kanalen, renovatie, nieuwe gebouwen in de buurt, nieuwe       verwarmingstoestellen.

 

 

 


Het gamma van Poujoulat rookafzuigers brengt een veiligheid en een bijkomende doeltreffendheid in de rookgasafvoer en laat een betere trek en verbranding in haarden, kachels en ketels, in alle veiligheid, toe.

Het verwarmingstoestel geniet op die manier van een optimaal rendement dankzij de afzuiging en de regeling van de rookafzuiger.

Poujoulat stelt u een volledig gamma voor van rookafzuigers, aangepast aan alle rookkanalen en voor alle brandstoffen geschikt :

 Rookafzuiger Static: multibrandstoffen (Rode kleur of inox)

• beschermt tegen het binnendringen van regenwater

• gemakkelijk te onderhouden (schouwvegen zonder demontage)

• antiterugslag

 

Aspirotor: mechanische draaiende turbine bestemd voor de trekverbetering van de schoorsteen en voor de ventilatie van vochtige kamers

• verbetering van de trek

• gemakkelijk te onderhouden (schouwvegen zonder demontage)

• antiterugslag

 

Aspirotec: elektrische rookafzuiger, van hoge kwaliteit, met antiterugslag en aansluitbaar op alle rookkanalen

• elektrisch

• motor met lange levensduur en uitzonderlijk rendement

• gegarandeerd resultaat, wat de situatie ook is

 

Stevige fabricatie
De gebruikte materialen voor de fabricatie van rookafzuigers zijn bijzonder aangepast aan de werking in extreme omstandigheden, weerstand biedend aan hoge temperaturen, aan de corrosie en vervuilde lucht.

Optimale verbranding
Geplaatst op de schoorsteen laten de rookafzuigers toe om de nodige trek langs het rookkanaal te verkrijgen. Het risico van terugkeer van de rook en gifgassen wordt aldus volledig uitgeschakeld. Zij laten een vermindering van de vorming van roet en een optimale verbranding toe.

Montage en gemakkelijk onderhoud
Alle rookafzuigers van het gamma zijn met een plaatsingsnota en gedetailleerde schema's geleverd.

De gebruiksaanwijzigingen zijn zeer nauwkeurig en laten de gebruiker toe om zijn keuze in alle objectiviteit te maken. Het onderhoud, voorzien vanaf de opvatting, gebeurt volgens een frequentie bepaald door de aard van de brandstof.

Meer artikelen