Een rookkanaal installeren

31/10/2016 - Advies

Poujoulat biedt een compleet systeem dat klaar is voor plaatsing. Het bevat een rookkanaal en een metalen dakuitgang, die een performante oplossing biedt voor nieuwbouwwoningen en renovaties.

Een gunstig milieu

De bouwsector kent een ongekende evolutie op gebied van energetische efficiëntie en duurzame energiebronnen.

De aanwezigheid van een rookkanaal is een belangrijke troef waarmee van energiebron kan worden gewisseld, of het energieverbruik kan worden aangepast aan de laagste kost.

Het rookkanaal moet performant en evolutief zijn en geschikt voor meerdere brandstoffen, en tegelijkertijd kunnen worden aangepast aan de esthetiek van de woning.De oplossing van Poujoulat op maat

In tegenstelling tot traditionele rookkanalen kan het systeem van Poujoulat worden aangepast aan de bestaande structuur en zijn er geen zware veranderingen nodig (type versteviging of raveelbalk).

IHet systeem wordt het hele jaar geplaatst, inclusief in de winter, als de ruwbouw is gestopt.

De dichtheid van het dak wordt verzekerd door een dakdoorvoer. Het wordt in de fabriek geproduceerd en wordt speciaal gemaakt in functie van de helling en het bedekkingsmateriaal. Het is echt industrieel op maat gemaakt en garandeert een perfecte dichtheid en een uitstekend mechanisch gedrag (gedrag ten opzichte van wind, seismische activiteit enz.).

De stappen van een eenvoudige en snelle plaatsing van een rookkanaal

Veiligheid en prestatie​​​​​​​logo du laboratoire CERIC

De systemen van rookkanalen en dakuitgangen worden volledig afgewerkt geleverd en zijn klaar voor gebruik. Het rookkanaal Therminox verzekert een geoptimaliseerde trek en een optimale prestatie voor meer energiebesparing en comfort.

De kwaliteit van de materialen garandeert de veiligheid en lange levensduur (getest door het Laboratorium CERIC). De producten van Poujoulat genieten van tien jaar garantie.

Een vormgeving aangepast aan alle architectuurstijlen​​​​​​​

Of u nu een traditionele, hedendaagse of atypische woning heeft, bij Poujoulat vindt u een gepaste oplossing.

Poujoulat biedt dakuitgangen aan met gevarieerde en personaliseerbare stijlen. Ze zijn beschikbaar in talloze modellen en verschillende afwerkingen om zoveel mogelijk de regionale en architecturale omgeving van de woningen te respecteren.

Meer artikelen