RECHTHOEKIGE DAKUITGANG NOKMODEL

Esthetische aanpassing

De dakuitgangen voor NOKKEN IN LEISTEEN passen op natuurlijke wijzen op leien daken die in onze contreien te vinden zijn.
In de afwerking "Gebroken wit" of "Bepleisterd oker" kunnen ze ook een leisteenafwerking op de werf krijgen dankzij de houtkit.
De dakuitgangen voor NOKKEN MET DAKPANNEN, bovenop de nok, voldoen aan de esthetische vereisten van onze dakpannen. Lees Meer

Gedetailleerde beschrijving

De rechthoekige dakuitgang nokmodel wordt droog geplaatst, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging dankzij de universele bevestiging en het kleinere gewicht. De dakuitgang is bedoeld voor nieuwbouw in of renovaties van eengezinswoningen.

De dakuitgang wordt geleverd met een geïsoleerd rookkanaal en zorgt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.

De dakdoorvoer is industrieel op maat gemaakt en garandeert een onmiddellijke en perfecte dichtheid, ongeacht de helling van het dak en het bedekkingsmateriaal.

De dakdoorvoer is beschikbaar in talloze afwerkingen (gladde verf, pleister of baksteen) en kan worden uitgerust met verschillende types beschermkappen.

Poujoulat biedt u een uitzonderlijke productkwaliteit die is erkend door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. Alle producten voldoen aan de Europese normen en kunnen genieten van een tienjarige garantie.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

De dakuitgang VOOR NOKKEN IN LEISTEEN ref. STB, kan worden aangepast voor dakbedekkingen in leisteen of shingles.
De afdichting wordt speciaal voor iedere dakhelling voorbereid in de fabriek. Ze wordt op iedere dakuitgang voorzien.
De bevestiging aan het dakgebinte is universeel.

Lichaam van schoorsteen gegalvaniseerd staal
Kap en omlijsting boven roestvrij staal
gladde afwerking wateroplosbare
pleisterafwerking

dikke, waterige kunsttstofbekleding op dakdoorvoer van synthetische harsen

 

De dakuitgangen VOOR NOKKEN IN LEISTEEN sluiten perfect aan op Therminox ZI, PGI en Efficience, hetgeen ze bijzonder geschikt maakt voor zowel nieuwbouw als renovatie

Installatie en onderhoud

De dakuitgang past op het dakdoorvoer en wordt bevestigd met behulp van een bevestigingsframe. Dit wordt ondersteund onder de structuur. Het vastdraaien gebeurt met een vleugelmoer op een draadstang met schroefdraad. Bepaalde modellen (Tradinov, Tradinov TI, ZI) maken gebruik van regelinkepingen. Hierbij moet de dakuitgang worden geplaatst in de gewenste inkeping voor het vastdraaien.