DUBBEL KANAAL RECHTHOEKIG

Een enkele Dakuitgang

De dakuitgang MET DUBBEL KANAAL STDC vult het gamma dakuitgangen van Poujoulat aan.

Ontworpen voor twee kanalen die uitkomen op twee generatoren, is de ingreep in het dak zeer vereenvoudigd. Deze dakuitgang heeft ook alle afwerkingen: bepleistering, glad of met steenstrips, van het traditionele gamma.

Lees meer

Gedetailleerde beschrijving

De rechthoekige dakuitgang met dubbel rookkanaal (STDC) is de ideale oplossing voor de aansluiting van twee verwarmingsapparaten (verwarmingsketel, open of gesloten haard, inzethaard of kachel); op de rechthoekige doorsnede kunnen gemakkelijk twee rookkanalen worden aangesloten en de dakuitgang past perfect bij het volume van de constructies.

De dakuitgang is bedoeld voor inbouw in of renovaties van eengezinswoningen en is beschikbaar in talloze modellen en verschillende afwerkingen om zoveel mogelijk de architecturale omgeving van de woningen te respecteren.

De rechthoekige dakuitgang met dubbel rookkanaal wordt op maat gemaakt in functie van de helling van het dak. De dakuitgang wordt droog geplaatst, parallel of loodrecht op de nok, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging.
De rechthoekige dakuitgang met dubbel rookkanaal rechthoekig zorgt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid. 

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

  • Het STDC-model past goed bij het volume van de gebouwen.
  • Door het ontwerp kunnen er twee verwarmingstoestellen op worden aangesloten.
  • Met deze dakuitgang kan men twee productlijnen van Poujoulat combineren (op aanvraag).
  •     
Zijdes
Doorsnede L x C 80 x 40 cm
Hoogte achter: H 0,90 m
Gewicht STDC 230-230 France 56,4 kg
Lengte kanaal 1 m

 

Installatie en onderhoud

Overstijging van de nok en de regel van 8 meter. De uitmonding van het rookkanaal in de buitenlucht moet ten minste 0,40 m uitsteken boven ieder bouwgedeelte en op minder dan 8 m afstand liggen, behalve als er door kleine afmetingen van dat bouwgedeelte geen risico is dat de buitenopening van het kanaal zich niet in een hogedrukzone zou bevinden.

Wij raden U aan