DAKUITGANG GROOT VIERKANT

Dakuitgang Groot Vierkant voor eengezinswoningen

De GROTE VIERKANT dakuitgang heeft de bijzondere eigenschap dat ze geschikt is voor grote diameters. Het model bestaat voor ieder type dak: een, twee, drie hellingen (wolfseind), vier hellingen (pyramide) of plat dak. Ze zijn beschikbaar met een grote keuze steenstrips (kleur van de body en de voegen), gladde en bepleisterde afwerkingen. Lees Meer

Gedetailleerde beschrijving

De dakuitgang vierkant prefab wordt 'volledig' geleverd met dichtingskit voor dakpannen. Deze kan worden uitgerust met een of meerdere rookkanalen (verwarmingsketel, ventilatie, haard...).

De verschillende vierkante modellen bieden een grote keuze aan afwerkingen: pleisterlaag, baksteen…

Er bestaan verschillende versies afhankelijk van de vorm: voor platte daken, voor hellende daken, voor nokbedekkingen, voor daken met drievoudige helling en voor daken met 4 hellingen.

Dit type dakuitgang is 100 % hermetisch dicht en 90 % lichter dan gemetselde dakuitgangen.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

De afdichting van het dak wordt verzekerd door een dakdoorvoer die in de fabriek wordt geproduceerd op dakdoorvoer van uw dakhelling en dakbedekkingsmateriaal..
Deze dakdoorvoer, een voorbeeld vn echte industriële kwaliteit op maat, garandeert onmiddellijk een perfecte afdichting.

Body van schoorsteen Gegalvaniseerd staal;
Kap en bekleding boven roestvrij staal
Gladde afwerking In water oplosbare lak
Pleisterafwerking dikke, waterige kunststofbekleding op dakdoorvoer van synthetische harsen
Afwerking steenstrips gekleurd kwartszand gebonden met hars

 

De GROTE VIERKANTE dakuitgangen, die bij de kanalen THERMINOX ZI, PGI en EFFICIENCE horen, zijn bijzonder geschikt voor nieuwbouw of renovatie.

Wij raden U aan