terminal horizontal dualis basse température
terminal vertical dualis basse température
terminal et solin dualis basse température
terminal horizontal dualis basse température
terminal vertical dualis basse température
terminal et solin dualis basse température

DUALIS LAGE TEMPERATUUR

Rookkanaal voor luchtdichte gasverwarmingsketels

De rookkanalen Dualis voor lage temperatuur zijn geschikt voor alle types particuliere, luchtdichte gasverwarmingsketels met lage temperatuur. De rookkanalen van de gamma's EA, CA, GA werken concentrisch, d.w.z. luchttoevoer en rookafvoer samengevoegd.

Lees Meer

 

Gedetailleerde beschrijving

De elementen van deze gamma's worden gemonteerd met een eenvoudige mannelijk/vrouwelijk-aansluiting en kunnen opnieuw worden gesneden op de werf indien nodig. De luchtdichtheid van het systeem wordt verzekerd door een dubbele lippendichting op de rookbuis.

Door het complete gamma van accessoires zijn alle montages mogelijk vanaf de uitgang de verwarmingsketel tot de buitenkant van het gebouw, het eindpunt (uitlaat van rook/inlaat van lucht) kan verticaal zijn in het dak (C3) of horizontaal in de gevel (C1) volgens de configuratie van de installatie.

Dit gamma optimaliseert de prestaties van het apparaat en vermindert het energieverbruik. Het beantwoordt perfect aan de doelstellingen van de nieuwe thermische regelgeving die zich richt op de verduurzaming van de algemene thermische prestatie van woningen.

De gamma's Dualis voor lage temperatuur zijn voorzien van het CE-merkteken met certificaatnummer 0063-CPD-7967.

 

  

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

Het aluminium is bestand tegen rookgas-temperaturen tot 160°C.


Wij raden U aan