terminal vertical conduit dualis
conduit concentrique chaudières étanches à condensation
terminal horizontal conduit dualis condensation
terminal vertical conduit dualis
conduit concentrique chaudières étanches à condensation
terminal horizontal conduit dualis condensation

DUALIS CONDENSATIE

Concentrische of parallelle kanalen voor gesloten condensatieketels

De rookkanalen Dualis Condensatie zijn aangepast aan condenserende verwarmingsketels op gas of mazout luchtgat met condensatie waarvan de rooktemperatuur niet hoger wordt dan 120 °C. Ze zijn in het bijzonder aangepast aan eengezinswoningen.

Lees Meer

 

Gedetailleerde beschrijving

De rookkanalen EP en GP werken concentrisch, d.w.z. luchttoevoer en rookafvoer samengevoegd. Door het complete gamma van accessoires zijn alle montages mogelijk, vanaf de uitgang van de verwarmingsketel tot de buitenkant van het gebouw. Het eindpunt (uitlaat van rook/inlaat van lucht) kan verticaal zijn in het dak (C3) of horizontaal in de gevel (C1).

De elementen van deze gamma's worden gemonteerd met een eenvoudige mannelijk/vrouwelijk-aansluiting en kunnen opnieuw worden gesneden op de werf indien nodig. De luchtdichtheid van het systeem wordt verzekerd door een dubbele lippendichting op de rookbuis en een dichting met pin op de luchtbuis.

De producten van Poujoulat worden erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. Ze garanderen de goede werking van de apparaten en verminderen het energieverbruik. Met zijn productgamma's biedt Schouwen Poujoulat u betrouwbare producten om te voldoen aan de doelstellingen van de nieuwe thermische regelgeving.

De gamma's Dualis EP en GP zijn voorzien van het CE-merkteken met certificaatnummer 0063-CPD-7968.

  

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

Het polypropyleenkanaal is bestand tegen rookgastemperaturen tot 120°C

Installatie en onderhoud

De installatie van uw rookkanaal moet worden uitgevoerd door vakmannen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant van uw verwarmingsinstallatie.

Wij raden U aan