sortie de toit moderne et comptemporaine
sortie de toit personnalisable
sortie de toit tournée vers l'habitat moderne
sortie de toit sobre, élégante et raffinée
sortie de toit moderne et comptemporaine
sortie de toit personnalisable
sortie de toit tournée vers l'habitat moderne
sortie de toit sobre, élégante et raffinée

OPTIMALE

Metalen dakuitgang voor moderne en hedendaagse woningen

Optimale is het pronkstuk van het gamma dakuitgangen van Poujoulat en is volledig gericht op de moderne en hedendaagse woning.

De dichtheid van het dak wordt verzekerd door een geprefabriceerde dakdoorvoer volgens de helling en het bedekkingsmateriaal. De bevestiging op de structuur met het bevestigingsframe FSB zorgt voor een optimale stabiliteit. Lees Meer

Gedetailleerde beschrijving

De dakuitgang wordt geleverd met een geïsoleerd rookkanaal en zorgt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.

De dakuitgang Optimale wordt droog geplaatst, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging. De dakuitgang is bedoeld voor nieuwbouw in eengezinswoningen en is perfect aangepast aan de nieuwe thermische regelgeving.

De dakuitgang Optimale gebruikt materialen zoals roestvrij staal en afwerkingen met gesatineerde verf en biedt een grote keuze aan personaliseringsmogelijkheden.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.

    

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

Het dakuitgang OPTIMALE bestaat uit Inox met een
afwerking van gesatineerde lak.


Ze zijn sober, elegant, geraffineerd en kunnen gemakkelijk
geïntegreerd worden in de originele gevel dankzij:
-Gepolijst Inox of zwart gelakt
-Gesatineerde RAL lak voor de uitgang

De waterdichtheid van het dak wordt verzekerd door een prefab dakdoorvoer die wordt samengesteld op dakdoorvoer van de dakhelling en de gebruikte dakbedekking.

 

Zijdes
Doorsnede L*C 44 * 42 cm
Hoogte achter : H zie tabel;
Lengte kanaal  1 m
Gewicht  35 Kg

Installatie en onderhoud

Overstijging van de nok en de regel van 8 meter. De uitmonding van het rookkanaal in de buitenlucht moet ten minste 0,40 m uitsteken boven ieder bouwgedeelte en op minder dan 8 m afstand liggen, behalve als er door kleine afmetingen van dat bouwgedeelte geen risico is dat de buitenopening van het kanaal zich niet in een hogedrukzone zou bevinden.

Wij raden U aan