sortie de toit ronde
sortie de toit ronde couleur
sortie de toit ronde contemporaine
sortie de toit ronde
sortie de toit ronde couleur
sortie de toit ronde contemporaine

DAKUITGANG ROND

De eenvoudige en moderne RONDE dakuitgangen passen perfect op moderne huizen en spelen met licht en kleur.

De RONDE dakuitgangen, standaard in roestvrij staal, kunnen ook originaliteit uitstralen, beantwoorden aan de meest avant-gardistische bouwkundige vragen en kunnen worden afgewerkt in alle RAL-kleuren (polyesterlak). Lees Meer

Gedetailleerde beschrijving

De dakuitgang Rond is bedoeld voor nieuwbouw in of renovaties van eengezinswoningen en kan worden aangepast aan alle bedekkingsmaterialen en alle hellingen.

Hij garandeert een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.

Hij is verstelbaar in verschillende hoogtes volgens de dakhellingen en is beschikbaar in roestvrij staal of kan worden geverfd in alle RAL-kleuren. Door de vormgeving van de dakuitgang kan hij gemakkelijk worden geïntegreerd in de architectuur van hedendaagse woningen.

Poujoulat biedt u een uitzonderlijke productkwaliteit die is erkend door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. Alle producten voldoen aan de Europese normen en kunnen genieten van een tienjarige garantie.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

De dakdichting wordt gerealiseerd door een prefab dakdoorvoer op maat rekening houdend met uw helling en het dichtingsmateriaal.

Lichaam; Roestvrij staal;p. 6/10e
Beschermingskap Roestvrij staal;p. 6/10e
Gladde afwerking Lak

 

 

Zijdes
Hoogte achter : H
(voor STI 50 à 70 s)
0.80m
Lengte kanaal 1 m
Gewicht ST RONDE
met kap
KCA STI 230
15Kg

 

Installatie en onderhoud

Overstijging van de nok en de regel van 8 meter. De uitmonding van het rookkanaal in de buitenlucht moet ten minste 0,40 m uitsteken boven ieder bouwgedeelte en op minder dan 8 m afstand liggen, behalve als er door kleine afmetingen van dat bouwgedeelte geen risico is dat de buitenopening van het kanaal zich niet in een hogedrukzone zou bevinden.

Wij raden U aan