DAKUITGANG POLYVALENT

Universele oplossing

De POLYVALENTE dakuitgang is een universele oplossing voor alle dakhellingen en alle dakbedekkingsmaterialen van 25 tot 100 %. Licht, gemakkelijk te gebruiken op de werf en snel te installeren op ieder daktype. Lees Meer

Gedetailleerde beschrijving

De dakuitgang Polyvalent garandeert een perfecte rookafvoer en een compleet veilige werking.

De bevestiging op de structuur gebeurt met behulp van geperforeerde hoepelijzers. Het is de universele oplossing bij zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewerken en is geschikt voor alle projecttypes.

De dakdoorvoer is industrieel op maat gemaakt en garandeert een onmiddellijke dichtheid, ongeacht de helling van het dak en het bedekkingsmateriaal.

De dakuitgang Polyvalent wordt geleverd met een geïsoleerd rookkanaal en is beschikbaar in talloze afwerkingen (gladde verf of pleisterlaag)

Poujoulat biedt u een uitzonderlijke productkwaliteit die is erkend door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. Alle producten voldoen aan de Europese normen en kunnen genieten van een tienjarige garantie.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

De dakuitgang ref. SHP kan worden aangepast aan de dakhelling en op alle bedekkingsmaterialen dankzij verstelbare dakdoorvoeren en de beweegbare, geïntegreerde afwerkstrook die wordt geleverd met de dakuitgang.

Door een bevestigingskit ref. KF (Ø te preciseren) kunnen 2 ED 450's van het gamma Therminox worden geplaatst in het hoofddeel van de schoorsteenbasis. De dichtingsring die wordt geleverd met de kit KF wordt geplaatst op het bovenste deel van de dakuitgang.

De bevestiging op de structuur gebeurt met behulp van 4 geperforeerde hoepelijzers die met spijkers worden vastgemaakt (ze worden geleverd met de bevestigingskit ref. KF). Deze dakuitgang kan ook worden bevestigd met behulp van de universele bevestiging ref. FSB.

 

 

 

ZIJDES doorsnede L x C 57,5 x 40 cm Hoogte achter : H 0,83 m Gewicht SHP Ø 230 26,5 kg

Installatie en onderhoud

Overstijging van de nok en de regel van 8 meter. De uitmonding van het rookkanaal in de buitenlucht moet ten minste 0,40 m uitsteken boven ieder bouwgedeelte en op minder dan 8 m afstand liggen, behalve als er door kleine afmetingen van dat bouwgedeelte geen risico is dat de buitenopening van het kanaal zich niet in een hogedrukzone zou bevinden.

Wij raden U aan